Transport marfa, mobila si moloz in Iasi

Moloz Iasi

Firma Yania Impact ofera servicii de mutari moloz Iasi si transport marfa tuturor persoanelor interesate, in Iasi si imprejurimi, la cele mai mici preturi. Incearcati serviciile noastre rapide, negociabile, dar realizate cu grija si implicare, impreună cu o echipa profesionsta!

Servicii


Mutari Iasi

In urma operatiunilor de demolare rezulta o cantitate destul de mare de moloz. Din nefericire acesta nu poate fi facut gramada si nu poate fi dus la ghena de gunoi deci va trebui sa gasiti cele mai bune solutii pentru a evita sa fiti amendati. Nici in mediul rural, practica de a lasa molozul pe malul apelor sau la marginea padurilor nu mai este acceptata si atrage cu sine amenzi destul de mari. In acest sens, in ajutorul tuturor vin firmele care se ocupa de transport moloz.

In functie de constructia sau partile de constructie demolate molozul poate contine mai multe materiale. Poate fi vorba despre bucati de tencuiala, caramida sparta, rame de usi si tocuri de geamuri, bucati de termopane si bucatii de sticla, gresie, faianta, mozaic, partile metalice care au format o data un perete cortina, sticla speciala pentru pereti cortina si pentru pereti de sticla, caramida decorativa si tencuiala decorativa si lista poate continua. Uneori in acest moloz se gasesc inclusiv bucati de tevi si alte metale cum ar fi fierul beton si sarmele.

In aceste conditii este evident ca molozul trebuie dus in locuri special amenajate cum sunt gropile de gunoi insa atunci cand cantitatea de moloz este foarte mare se impun solutii speciale pentru debarasare. Aceste solutii sunt oferite la cele mai inalte standarde de catre firmele specializate in acest domeniu. Acestea au toate utilajele necesare pentru incarcarea molozului, transportul lui in masini special concepute care suporta in conditii de siguranta greutati mari si descarcarea la destinatia finala.

Indiferent de modalitatea de transport aleasa pentru moloz, acesta trebuie sa fie asigurat pentru a nu produce accidente. Firmele de transport moloz specializate au toate instrumentele necesare pentru ca debarasarea molozului din incinta dumneavoastra sa se poata face in conditii maxime de siguranta.

Este recomandat sa luati legatura cu o astfel de firma din timp pentru a stabili clar toate datele problemei. Specificati cat mai clar posibil ce doriti sa faceti si orientativ ce cantitate si ce tip de moloz aveti. Ulterior un reprezentant al firmei se va prezenta in locatia dumneavoastra pentru a determina toate datele problemei si pentru a va oferi un pret.

Contactati-ne


Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon de mai jos:

0745.900.806