Transport marfa, mobila si moloz in Iasi

Transport materiale Iasi

Firma Yania Impact ofera servicii de transport materiale Iasi si transport marfa tuturor persoanelor interesate, in Iasi si imprejurimi, la cele mai mici preturi. Incearcati serviciile noastre rapide, negociabile, dar realizate cu grija si implicare, impreună cu o echipa profesionsta!

Servicii


Transport materiale Iasi

Asiguram transportul materialelor de constructii indiferent ca trebuie sa fie transportat moloz, saci de ciment, placi de rigips sau elemente de aluminiu, otel si fier. Deseurile care au ramas dupa renovare nu pot sa fie aruncate la ghenele de gunoi si din motivul acesta va trebui gasita o metoda legala pentur a le elimina.

Se asigura incarcarea si descarcarea materialelor de constructii, inclusiv a molozului, pentru a va asigura munca.

De ce aveti nevoie de o firma de transport materiale de constructii?

Exista mai multe tipuri de materiale de constructii, dar toate au de obicei doua elemente comune: greutatea si volumul. Firmele de transport materiale de constructii au masinile necesare si toate utilajele pentru a putea transporta materiale de constructii indiferent de natura acestora. Recomandarea noastra este sa discutati din timp cu o echipa de profesionisti pentru a stabili de la bun inceput care sunt nevoile dumneavoastra si care este cea mai buna abordare pentru transport.

Pentru constructii exista materiale precum piatra si caramida care au greutati foarte mari si au nevoie de utilaje de ridicare, transportare si descarcare speciale. Pentru materialele de constructii depozitate in saci lucrurile pot parea mai simple, dar in realitate nu sunt. Chiar daca exista saci individuali, atunci cand este vorba de foarte multi, poate fi extrem de complicat sa ii mutati utilizand masina proprie. In plus, din sacii care contin pulberi cade mereu praf, care va va umple si masina, ceea ce niciun proprietar de autoturism responsabil nu isi doreste.

Pentru materiale ca fierul beton, tevile si alte obiecte metalice de genul acesta, lungimea poate pune probleme. Acestea nu pot fi atasate portbagajului masinii, nici macar celui aflat pe capota. Aveti tot potentialul de a genera accidente grave si in plus, intreaga incarcatura va depasi cu mult dimensiunile masinii dumneavoastra ceea ce nu este legal.

Pentru a evita toate aceste probleme recomandarea noastra este sa apelati la profesionisti care sa va asigure transportul materialelor de constructii pana acasa sau pana la locul unde se realizeaza constructia si veti beneficia de transport in cele mai bune conditii de fiecare data.

Contactati-ne


Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon de mai jos:

0745.900.806