Transport marfa, mobila si moloz in Iasi

Transport mobila Iasi

Firma Yania Impact ofera servicii de transport mobila Iasi si transport marfa tuturor persoanelor interesate, in Iasi si imprejurimi, la cele mai mici preturi. Incearcati serviciile noastre rapide, negociabile, dar realizate cu grija si implicare, impreună cu o echipa profesionsta!

Servicii


Transport mobila Iasi

Mobila poate pune probleme serioase in ceea ce priveste transportul. Atunci cand va mutati veti descoperi cat este de greu sa transportati mobila in noua locatie. Cand este vorba despre mutari, cei mai multi clienti sunt persoane fizice si au nevoie de servicii de mutare in cel mai scurt timp si utilizand personal adecvat care va putea avea grija de lucrurile transportate si vor duce la final treaba fara incidente. Sunt si cazuri cand marfa transportata este destul de valoroasa asa cum se intampla in cazul bibelourilor vechi, operelor de arta scumpe care pot sa se deterioreze daca nu sunt folosite cu atentie sau mobilierului extrem de scump.

Exista mai multe avantaje pentru colaborarea cu o firma de mutari

Veti scapa de grija cautarii persoanelor care sa va ajute in timpul mutarii. Colaborati cu persoane specializate in domeniul acesta si aveti siguranta ca puteti rezolva totul intr-o zi printr-un cadru legal si foarte sigur. Tinand cont de faptul ca o autoutilitara incarcata va putea contine marfa destul de scumpa nu va doriti sa lasati bunurile pe mana strainilor.

Stim cum sa facem ca mobila dumneavoastra sa nu sufere in timpul mutarii. De cele mai multe ori am intalnit clienti foarte panicati pentru ca in trecut mobila s-a deteriorat sau nu a fost corect dezasamblata.

Negocierea pretului conteaza foarte mult. Daca aveti nevoie de firma noastra pentru mai multe locatii pretul poate fi negociat pentru a fi mai avantajos. Firmele de mutari stiu exact ce sa faca si cum sa faca pentru ca au experienta in relocarea locuintelor, firmelor sau spatiilor de birouri.

Cele mai multe firme de transport au si un contract cu un asigurator pentru marfurile pe care le exporta. Daca sunteti din Iasi si doriti sa apelati la firma noastra ne puteti contacta la unul din numerele afisate si un reprezentant va va oferi rapid un pret pentru serviciile de care aveti nevoie.

Contactati-ne


Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon de mai jos:

0745.900.806