Transport marfa, mobila si moloz in Iasi

Transport moloz Iasi

Firma Yania Impact ofera servicii de transport moloz Iasi si transport marfa tuturor persoanelor interesate, in Iasi si imprejurimi, la cele mai mici preturi. Incearcati serviciile noastre rapide, negociabile, dar realizate cu grija si implicare, impreună cu o echipa profesionsta!

Servicii


Transport moloz Iasi

Cu cat renovarea unui apartament este mai extinsa se va aduna mai mult moloz in casa in timpul lucrarilor. Resturile de gresie, tencuieli si faianta, trebuie sa fie transportate undeva si nu pot fi duse la pubela de gunoi.

V-ati renovat bucataria sau baia? Sau tot apartamentul si nu stiti ce ati putea face cu molozul? Sunt mai multe metode prin care se poate elimina molozul care rezulta in urma renovarilor. Exista mai multe solutii pentru a scapa de molozul de dupa renovare.

Daca un apartament este renovat in totalitate si mesterii angajati nu ofera si transportul molozului sau transportul materialelor de care vreti sa scapati atunci trebuie sa alegeti voi o metoda de transport.

Daca vreti sa schimbati termopanele, faianta, usile si gresia, obiectele sanitare si caloriferele, aveti nevoie sa depozitati intreg molozul dar si toate obiectele de care nu mai aveti nevoie. Nu trebuie sa va ganditi ca veti scapa foarte usor de moloz daca il lasati pur si simplu la ghena de gunoi pentru ca sunteti pasibili de amenda.

Primul lucru pe care ar trebui sa il faceti este sa luati legatura cu firmele de transport moloz din sectorul respectiv. Ei vor face rapid o oferta de pret si de timp. Fara ajutorul mesterilor, depinde doar de proprietari sa spuna cum s-au inteles cu firmele de transmport moloz. Molozul va fi depozitat in container. Tairful este de obicei pe metru cub de moloz. In general costul unui container nu este foarte mare si este recomandat ca acest container sa fie rezervat pentru sambata deoarece va fi ridicat luni existand doua zile la dispozitie. In general ar trebui luata legatura cu firma cu doua sau trei zile inainte de semnarea contractului pentru a programa venirea containerului.

Daca a fost renovata doar o camera sau un apartament mai mic, si nu a rezultat o cantitate foarte mare de moloz, se poate apela la firme specializate pentru transportul molozului, care vor taxa la sac. Cel mai bine ar fi sa sunati la noi pentru detalii si va vom oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Firmele transporta si tocuri de usi sau geamuri termopan, si obiecte sanitare vechi. Uneori in functie de cantitatea de moloz se vor face mai multe drumuri.

Contactati-ne


Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon de mai jos:

0745.900.806