Transport marfa, mobila si moloz in Iasi

Transport pamant Iasi

Firma Yania Impact ofera servicii de transport pamant Iasi si transport marfa tuturor persoanelor interesate, in Iasi si imprejurimi, la cele mai mici preturi. Incearcati serviciile noastre rapide, negociabile, dar realizate cu grija si implicare, impreună cu o echipa profesionsta!

Servicii


Transport pamant Iasi

Exista mai multe situatii in care puteti avea nevoie de transport pamant si aceasta operatiune nu poate fi facuta cu masina personala din motive evidente. De obicei cantitatile de pamant care trebuie mutate sunt foarte mari si sunt implicate masini mari, speciale pentru o astfel de actiune.

Pentru a putea transporta pamant de la o locatie la alta, puteti lua legatura cu o firma specializata in acest domeniu. Avantajul este ca transportul se va realiza foarte rapid si in cele mai bune conditii. Firmele specializate in transport pamant dispun de personal calificat care va sti exact cum sa transporte pamantul in conditii optime, dar si de masinile si utilajele necesare. Inainte de a fi transportat pamantul va trebui incarcat in masinile de transport. Pentru aceasta de cele mai multe ori firmele de transport pamant utilizeaza excavatoare cu cupa care vor ajuta la incarcare.

Sunt mai multe tipuri de pamant care pot fi transportate in functie de utilizarea lor si de nevoile specifice ale fiecarui client. De exemplu, se poate transporta pamant pentru fundatii moment in care este nevoie de unul sau chiar mai multe transporturi pentru ca o cantitate recomandata de pamant sa ajunga la locul constructiei. Uneori se transporta pamant nisipos cu pietricele pentru utilizarea in curti sau pe alei iar greutatea acestuia este mult mai mare decat in cazul pamantului normal.

Transportul nisipului este o alta activitate foarte des cautata de cei care au santiere pentru constructii. La constructia unei case, de exemplu, este necesara o cantate uriasa de nisip, care, de obicei este extras de pe marginile raurilor sau chiar din ele. Acest nisip este de cele mai multe ori imbibat cu apa, motiv pentru care greutatea sa este foarte mare. Este evident de ce, pentru transport nisip este nevoie de o masina speciala care sa asigure transportul unei cantitati mari de nisip in cele mai bune conditii.

Firmele specializate in transport de pamant, nisip si alte materiale de constructii, au toate utilajele necesare pentru un transport optim. In plus, o firma va dispune si de personalul necesar pentru ca operatiunea de transport sa fie facuta conform tuturor prevederilor legale.

Contactati-ne


Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon de mai jos:

0745.900.806